
Яловичина по-індійськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
1 кг.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
200 мл.
Цибуля
2 шт.
Часник
2 зубчики
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
4 см.
Риб'ячий жир для дітей Nordic Naturals Baby's DHA 30мл
3 ст. л.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Кінза 70г
1/2 пучка
Кмин Еко римський 15г
2 ч. л.
Карі Carmencita 40г
2 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
250 мл.
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати невеликими шматочками, цибулю і часник дрібно порізати, імбир нарізати тоненькою соломкою.
02
Розігріти жир, м'ясо обсмажити. Для соусу обсмажити цибулю, часник, імбир, постійно помішуючи. Додати спеції, смажити ще 2 хвилини.
03
М'ясо з соусом перекласти в каструлю, додати воду і тушкувати під кришкою 40 хвилин.
04
Додати очищені від шкірки томати. Тушкувати ще 40 хвилин.
05
Карі змішати з йогуртом, додати кінзу, кмин і подавати з м'ясом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)