
Запечений судак під сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Судак патраний
2 кг.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
500 мл.
Перець Капія Червоний солодкий
2 шт.
Сир козячий Zinka Асорті твердих сирів 50%
250 г.
Цибуля ріпчаста молода
2 шт.
Сметана ХМЗ 20%
40 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
60 мл.
Спеції Сіль чорна
0,25 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Очистити цибулю і нарізати її півкільцями, а перець - кубиками. Далі обсмажити їх на олії.
02
Рибу нарізати великими шматочками (3-5 см.) і викласти щільно на деко.
03
Для соусу необхідно: змішати і трохи збити вершки, сметану, сіль і спеції (спеції можна використовувати будь-які на свій смак, які підходять до риби).
04
Зверху рибу засипати обсмаженою цибулею і перцем, і все залити соусом.
05
Деко поставити в попередньо розігріту до 180°C духовку і запікати протягом 30 хвилин.
06
Потім дістати деко з духовки і посипати натертим на крупній терці сиром. Запікати ще 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)