
Тосканський суп зі свіжою оливковою олією
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Квасоля Bonduelle біла консервована 400г
200 г.
Капуста білокачанна
1 шт.
Капуста червонокачанна
1 шт.
Картопля фасована
2 шт.
Кабачок
2 шт.
Гарбуз Хоккайдо
200 г.
Морква
2 шт.
Стебло селери
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
500 мл.
Часник
4 шт.
Кмин Еко римський 15г
за смаком
Базилік у горщику
за смаком
Кріп 70г
за смаком
Майоран Еко 6г
за смаком
Шавлія в горщику
за смаком
Розмарин, шт
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
за смаком
Етапи приготування
01
Капусту нашаткувати. Картоплю, кабачки, гарбуз, цибулю і селеру очистити і нарізати кубиками, часник очистити і розрізати на дві частини.
02
У невелику каструлю налити оливкову олію, поставити на вогонь, розігріти, додати половину часнику, протушкувати.
03
Додати в каструлю до часнику цибулю, селеру і моркву. Тушкувати деякий час, потім влити бульйон.
04
Додати в каструлю інші овочі, тушкувати протягом 30-45 хвилин. Овочі повинні стати м'якими, при необхідності доливати бульйон. Додати квасолю і спеції, варити ще 5 хвилин. При подачі шматок м'якоті білого хліба натерти часником, скропити оливковою олією, покласти його в тарілку, вилити зверху суп, подавати з оливковою олією.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



















 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)