
Пиріг із м'ясом та картоплею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Масло вершкове домашнє
85 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
3 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Сметана ХМЗ 20%
200 г.
Баранина ребро
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
120 г.
Картопля фасована
120 г.
Зелень мікс 100г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Вершкове масло розтопити. Додати сметану, яйце, сіль, розпушувач. Потроху додати просіяне борошно. Замішати м'яке тісто. Загорнути тісто в плівку і залишити настоятися.
02
М'ясо нарізати невеликими шматочками. Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Змішати м'ясо і овочі, за смаком додати сіль і перець. Зелень помити, просушити, подрібнити і додати до начинки.
03
Дістати тісто, розділити його на 2 частини (одна повинна бути трохи більше). На присипаному борошном столі розкачати тісто завтовшки близько 0,5 см. На деко укласти пергаментний папір. Духовку розігріти до 190°C градусів.
04
Покласти один пласт тіста (більший) на деко. На нього рівномірно викласти начинку. Накрити другим (меншим) пластом і защепити краї. Змастити поверхню пирога яйцем і поставити в духовку. Випікати близько 50-60 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)