
Лосось по-східному
М'ясо цієї океанічної риби по праву вважається делікатесом. Лосось славиться своїм смаком дуже м'яким і ніжним. Але справа не тільки в чудовому смаку цієї риби. М'ясо лосося - багате джерело корисних для людського організму речовин. Важливо й те, що в процесі приготування: тушкування, запікання, обсмажування лосось майже не втрачає в розмірах і не розвалюється. Лосось по-східному - один із цікавих варіантів приготування цього корисного продукту. Дуже смачною та оригінальною вийде лососина, спочатку попередньо замаринована, а потім обсмажена і полита "східним" маринадом. А східний він чи ні - не так і важливо... Головне, що дуже смачно!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
3 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
4 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
100 мл.
Часник
3 зубчики
Кріп 70г
за смаком
Філе Лосося (Сьомги) №2
1 кг.
Етапи приготування
01
Для маринаду добре збити гірчицю, соєвий соус, соняшникову олію, часник і лимонний сік.
02
Філе лосося порізати на порційні шматки. Покласти рибу в пласку ємність і залити 3/4 маринаду. Залишити на 20 хвилин.
03
Сковороду змастити тонким шаром олії. Смажити рибу з кожного боку по 5 хвилин. Готову рибу викласти на страву, полити маринадом, посипати порізаним кропом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)