
Кольрабі, тушкована з курячим філе і овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста Кольрабі
500 г.
Куряче філе Алан варено-копчене
500 г.
Помідори рожеві фасовка
300 г.
Перець Болгарський
150 г.
Морква
150 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
150 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Моркву промити й нарізати невеликими кубиками.
02
Куряче філе порізати невеликими кубиками.
03
Перець очистити від насіння і нарізати кубиками. Помідори також нарізати невеликими кубиками.
04
Кольрабі очистити і нарізати невеликими кубиками.
05
Обсмажити цибулю на олії, потім додати моркву. Слідом додати куряче філе і залишити тушкуватися 10 хвилин.
06
Далі додати перець і кольрабі і протушкувати ще 5 хвилин.
07
Потім додати помідори. Все перемішати, за смаком посолити і поперчити і залишити тушкуватися ще на хвилин 5-7.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)