
Сирне печиво
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
200 г
Масло вершкове домашнє
200 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г
Етапи приготування
01
Сир протерти через сито.
02
У миску просіяти борошно, додати дуже холодне масло. Усі наступні кроки потрібно робити максимально швидко, щоб масло не розтануло.
03
Замісити ніжне тісто і поставити його на 15 хв. у холодильник.
04
На присипаному борошном столі розкачати охолоджене тісто. Товщина тіста повинна бути приблизно 1 см.
05
Тісто скласти в три рази (загорнути один край до середини, а на нього зверху – другий) і знову поставити його в холодильник на 15 хв. Цю операцію повторити 2-3 рази.
06
Потім тісто розкачати завтовшки 5-6 мм і видавити кружечки за допомогою склянки чи формочки.
07
У тарілці змішати цукор з ванільним цукром. Печиво змастити білком і змащеною стороною опустити в цукор.
08
Викласти печиво на деко, застелене пергаментним папером. Папір змастити маслом. Випікати в розігрітій до 180°С духовці приблизно 30 хв. на верхньому ярусі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





.png)
.png)
.png)
.png)
















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)