
Яблучна пастила
Пастила - це досить давня страва російської кухні. Кажуть, що готували пастилу ще в XVI столітті, і за переказами, почали її готувати жителі Підмосков'я. Звичайно, існували й аналоги в інших країнах, наприклад в Європі. Виготовляли її з пюре яблук кислих сортів з додаванням м'якоті різних ягід. Важливим компонентом пастили вважався і мед. Природно, традиційно пастилу виготовляли в печі. Таким способом вона рівномірно підсихала. Десерт виходив дуже смачний, і в той же час досить корисний, тому що в ньому немає продуктів, які були б не корисні чи шкідливі. Таким чином ви отримаєте дуже швидку закуску до чаю або кави.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
2 кг.
Кориця Еко мелена 20г
за смаком
Цукор ванільний Auchan 8г
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Вийняти серцевину яблук, нарізати часточками. Викласти часточки яблук в каструлю з товстими стінками, додати 3 столових ложки води, накрити кришкою. Варити 15 хвилин, поки яблука не стануть м'якими.
02
Викласти яблука в блендер, додати корицю і ваніль, зробити пюре. Поставити каструлю з яблучним пюре на невеликий вогонь, поки практично вся вода не випариться.
03
Викласти яблучну масу на деко тонким шаром і висушити в духовці протягом 15 хвилин при температурі 100°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)