
Тости з полуницею "Сніданок аристократа"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Багет французький 335г
1 шт.
Масло вершкове домашнє
50 г
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
50 г
Кориця Еко мелена 20г
2 ст. л..
Сир Брі Bons Mayennais 50%
200 г
Полуниця
300 г
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 170°C. Багет розрізати на 12 доволі тонких скибок.
02
Змастити кожну скибочку маслом з однієї сторони і викласти на деко змащеною стороною доверху.
03
У невеликому горнятку з'єднати цукор і корицю, нанести по 1 ч.л. цієї суміші на кожну скибку. Решту суміші відкласти.
04
Поставити багет у духовку на 5 хвилин. Потім дістати і покласти на кожну скибку по 1 шматочку сиру, повернути до духовки і запікати, поки сир злегка не розплавиться.
05
Тим часом нарізати полуницю на часточки, помістити у велику миску, посипати рештою суміші цукру з корицею, злегка перемішати.
06
На тарілки розкласти по 3 тости, на кожен покласти трохи полуниці. Можна присипати тости мигдальними пластівцями.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)