Вівсяні оладки з яблуком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кефір Зарог 2,5% 870г
1 склягка
Пластівці вівсяні Козуб Продукт Найніжніші 300г
0,5 склянки
Борошно 7 1кг
0,5 склянки
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч.л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст.л.
Сіль Єгипет
дрібка
Етапи приготування
01
Вівсяні пластівці залийте кефіром і дайте постояти близько 15 хвилин до набухання.
02
Яблуко очистіть і натріть на середній терці.
03
Яйце злегка збовтайте з цукром.
04
З'єднайте набухлу вівсянку, яблуко, яйце у великій мисці, просійте в неї борошно з розпушувачем (за бажанням його можна замінити 1 ч.л. гашеного соди), все добре перемішайте
05
Випікайте оладки на розігрітій олії до золотистої скоринки, після промокніть паперовою серветкою, щоб прибрати надлишки жиру. При подачі оладки можна посипати цукровою пудрою або полити медом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)