
Меззалуна - печиво з горішками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фундук
100 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Цукрова пудра Aro 250г
за смаком
Масло вершкове домашнє
200 г.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 175°C градусів. Обсмажити горіхи в гарячій духовці протягом 12 хвилин. Покласти горіхи в рушник і протерти, тим самим очистивши їх від лушпиння.
02
Подрібнити фундук і цукор в кухонному комбайні, потім акуратно всипати борошно і знову перемішати. Додати до загальної маси вершкове масло і замісити тісто. Готове тісто викласти на злегка посипану борошном поверхню і розділити на маленькі шматочки розміром приблизно 2,5 см.
03
З підготовлених шматочків розкачати кульки і надати їм форму сердечка, півмісяця або будь-якої іншої фігури. Обваляти отримані фігурки в цукровій пудрі.
04
Деко злегка змастити олією і розкласти на нього печиво так, що б фігурки не торкалися один до одного. Випікати печиво "Меззалуна" протягом 15-20 хвилин при температурі 180°C градусів. Дати печиву охолонути.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)