
Баклажани з грецькими горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани фасовані
2 шт.
Горіх грецький ядро
150 г.
Часник
1 зубчик
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Баклажани нарізати кружечками, товщиною не більше 1 см.
02
Покласти їх у миску і посолити за смаком. Залишити їх на 30 хвилин.
03
Тим часом подрібнити горіхи. До горіхів додати зубчик часнику, пропущений через прес і за смаком майонез. Все ретельно перемішати до однорідної "каші".
04
Просолені баклажани промити під холодною водою. Потім обсмажити їх на сковороді, з двох сторін, до золотистого кольору.
05
Після чого викласти баклажани на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.
06
На кожен кружечок баклажана покласти горіхову масу і вирівняти. Готову страву поставити на 1-2 години в холодильник і можна подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)