
Биточки із сочевиці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сочевиця Metro Chef зелена 500г
350 г.
Кінза 70г
25 г.
Перець червоний Мрія мелений 20г
1 ч. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
3 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
4 ст. л.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
150 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Сухарі панірувальні
за смаком
Кмин Еко римський 15г
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
1/2 ч. л.
Етапи приготування
01
Сочевицю промити, залити 1,8 л. холодної води, залишити на ніч у прохолодному місці.
02
Злити воду, залити свіжою водою і варити до готовності. Подрібнити в кухонному комбайні.
03
Пюре із сочевиці, кмин, червоний перець, сіль, чорний перець, рублену кінзу добре перемішати.
04
Сформувати 8 биточків діаметром 5 см. і товщиною 1 см. Запанірувати в сухарях і смажити в олії до утворення золотистої скоринки.
05
Для соусу змішати лимонний сік і майонез.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)