
Торт "Сливова шарлотка"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печиво Bonomi Савоярді 400г
160 г.
Масло вершкове домашнє
70 г.
Слива темна
300 г.
Імбир
25 г.
Вино Freegold червоне солодке 12% 0,75л
125 мл.
Спеція Аніс
1 зірочка
Сир кисломолочний 9%
250 г.
Желатин Добрик 15г
10 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
80 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
2 ч. л.
Фісташки смажені
за смаком
Шоколад молочний Millennium Very Peri з кокосовою стружкою 85г
за смаком
Етапи приготування
01
Розтоплене вершкове масло змішати зі 100 г. розкришеного печива. На дно форми (діаметр - 18 см.) вистелити папір для випічки, викласти рівним шаром крихти. Печиво, що залишилося, розрізати навпіл і викласти боковинки. Поставити в холодильник для застигання.
02
Розрізати сливи, залити вином, додати 60 г. цукру, дрібно нарізаний імбир (або порошок) і аніс. Довести суміш до кипіння і варити близько 10 хвилин. Потім збити в блендері. У гарячому вині розчинити попередньо розм'якшений желатин, додати сливове пюре. Швидко остудити, додати сир і розмішати. Отриману начинку залити у форму з печивом і залишити на холоді до повного застигання (близько 3-х годин).
03
Збити вершки з цукром, що залишився, і закріплювачем вершків (або крохмалем). 1/3 вершкового крему нанести на торт, крем, що залишився використовувати для прикрашання. Поставити торт в холодне місце.
04
Готовий торт прикрасити фісташками або шоколадною стружкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)