
Йогуртове морозиво з шоколадом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
150 г.
Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г
1 ст. л.
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
20 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
5 упак.
Етапи приготування
01
У 100 мл. молока розвести крохмаль.
02
Шоколад наламати на дрібні шматочки або натерти на тертці. Змішати всі інгредієнти з йогуртом і залити у форму для морозива.
03
У центр форми з йогуртом вертикально вставити дерев'яну паличку для морозива і поставити в морозильну камеру.
04
Витримати в камері до повного замерзання. Після замерзання морозиво готове до вживання. Якщо виникають складнощі з тим, щоб витягнути його з форми, поставте форму в гарячу воду на 15 секунд.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)