
Яблука, смажені по-французьки
Пропонуємо Вам рецепт швидкого в приготуванні і простого, але дуже смачного й оригінального десерту "Яблука, смажені по-французьки". Яблука - чудовий продукт, про корисність якого знають, напевно, всі. Найпопулярніший фрукт в нашій країні доступний за ціною не тільки в сезон, але і в будь-яку пору року. Цей плід здоров'я, як часто називають яблуко, обов'язково повинен бути в раціоні кожної людини: в першу чергу, звичайно ж, в сирому вигляді, але і у вигляді соків, компотів, джемів, начинок для пирогів і інших всіляких страв. Порада: яблука для цього рецепта краще вибирати тверді з кислинкою. Шкірку з яблук обрізати не потрібно.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
800 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
25 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
1 шт.
Варення з гарбуза 420г
за смаком
Етапи приготування
01
Очистити яблука від насіння, розрізати кожне на 4 частини.
02
Обваляти кожну четвертинку яблука в борошні, обсмажити на вершковому маслі.
03
Викласти яблука на тарілку, скропити лимонним соком, зверху прикрасити варенням. Подавати з вершками і/або морозивом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)