Угорський гуляш
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
400-500 г
Цибуля
1 велика цибулина
Картопля фасована
3-4 шт.
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
1-2 шт.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Часник
2 зубчики
Томатна паста Marinado 25% 460мл
1 ч.л.
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
800 мл
Спеція Паприка мелена
1 ст.л.
Сало
50 г
Кмин Еко римський 15г
дрібка
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Сало наріжте і розтопіть його в глибокій товстодонній каструлі або сотейнику.
02
Цибулю дрібно наріжте і покладіть в розігріте сало. Трохи посоліть і обсмажте до м'якості.
03
Додайте паприку, перемішайте і зніміть каструлю з вогню.
04
М'ясо промийте, обсушіть і наріжте невеликими кубиками зі стороною приблизно 1 см.
05
На сковороді розігрійте трохи рослинної олії і порціями обсмажте в ній м'ясо, щоб підрум'янилося. Обсмажене м'ясо викладіть в каструлю до цибулі.
06
Часник подрібніть або пропустіть через прес. Додайте часник і кмин в каструлю з м'ясом. Залийте все такою кількістю води або бульйону, щоб м'ясо не варилося, а тушкувалось в невеликій кількості рідини. Накрийте кришкою і, періодично помішуючи, готуйте на слабкому вогні приблизно 1-1,5 години. Час від часу додавайте рідини.
07
Тим часом підготуйте овочі. Солодкий перець очистіть від насіння і наріжте кубиками зі стороною приблизно 1 см, помідори наріжте таким же чином. Картопля очистіть і наріжте кубиками такого ж розміру.
08
Коли м'ясо буде практично готове і в каструлі залишиться мало рідини, введіть картоплю і обсмажте її з м'ясом приблизно 3-5 хвилин, посоліть.
09
Слідом додайте нарізані овочі і томатну пасту.
10
Влийте бульйон або воду так, щоб рідина тільки покривала вміст каструлі. Доведіть все до кипіння, після накрийте кришкою, зменшіть вогонь і варіть ще приблизно 15 хвилин (до готовності картоплі). Потім зніміть каструлю з вогню і дайте гуляшу настоятися ще не менше 10 хвилин. Подавайте гарячим!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)













 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)