
Вафлі з пармезану
Вафлі з пармезану, без сумніву, сподобаються любителям сирної випічки. Щоб надати вафлям різні відтінки смаку, за бажанням в процесі приготування можна додати до сирної маси подрібнену зелень, зокрема петрушку і кріп. Можна поекспериментувати з тархуном і чебрецем. Хочете отримати десертний варіант, шукайте цікаві добавки. Якщо у Вас немає форми для вафель, використовуйте деко, накритий листом пергаменту. Пармезанові вафлі за запропонованим рецептом подають до супів, зелених салатів, гарячих овочевих страв і страв з риби.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
300 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180°C. Форму для випікання вафель змастити маслом.
02
У мисці змішати тертий сир і борошно, перемішати.
03
Викласти тісто у форми для вафель, поставити в духовку, випікати протягом 10 хвилин.
04
При подачі покласти зверху на вафлі шматочок вершкового масла.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)