
Теплий салат із пастою, шпинатом, грибами і квасолею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби Хуторок Спіралі 800г
200 г.
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
1 шт.
Листя шпинату Metro Chef порційне заморожене 2,5кг
200 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Квасоля Bonduelle біла консервована 400г
250 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
1 пучок
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3,5 ст. л.
Часник
2 зубчики
Оцет яблучний Borges 250мл
1 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
4 ст. л.
Кумин (зіра) Pripravka 10г
0,5 ч. л.
Спеція Горіх мускатний мелений
0,25 ч.л.
Спеція Коріандр мелений
0,5 ч. л.
Карі Carmencita 40г
0,25 ч. л.
Базилік Kotanyi подрібнений 9г
2 ст .л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити макарони, як вказано на упаковці. Потім промити їх і відкинути на друшляк.
02
Цибулю, гриби, шпинат і солодкий перець нарізати на середні кубики.
03
На сковороду налити приблизно 1,5 столової ложки оливкової олії і обсмажити цибулю і солодкий перець на середньому вогні приблизно 1-2 хвилин.
04
Потім додати шпинат і готувати ще 1 хвилину.
05
На окремій сковороді на 1 чайній ложці оливкової олії обсмажити гриби, до випаровування рідини.
06
З банки з консервованою квасолею злити рідину, квасолю промити і висушити.
07
У салатниці з'єднати цибулю, перець, шпинат, гриби, квасолю. Додати макарони і перемішати.
08
Для заправки потрібно: в тарілку вилити яблучний оцет і олію, що залишилася. Додати туди часник, продавлений через прес і сушені спеції. Все добре перемішати.
09
Готовий салат залити заправкою і ретельно перемішати. При необхідності посолити і поперчити за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
















 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)