
Суші-нігірі «Тай»
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе окуня заморожене вагове
320 г.
Васабі
20 г.
Норі Norris рол 3г
1 шт.
Етапи приготування
01
Для початку необхідно приготувати рис для суші. Зробити це можна, скориставшись рецептом на нашому сайті.
02
Змочити руки водою, щоб рис не прилипав до долонь. Потім взяти невелику жменю готового рису і, мнучи його в руках, надати йому овальної форму.
03
Змастити грудочки рису невеликою кількістю васабі.
04
Взяти філе окуня, краще, якщо воно буде не зовсім розморожене.
05
Відміряти декілька сантиметрів, і відрізати гострим рибним ножем під кутом близько 20 градусів шматочок риби. Має вийти скибочка, шириною 2,5 сантиметра і завтовшки трохи менше сантиметра.
06
Розташувати зверху підготовленого шматочка рису скибочку окуня.
07
Якщо начинка погано тримається, то необхідно перетягнути всю заготовку вузькою смужкою норі. Це додасть певний додатковий смаковий відтінок для суші.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)