
Соус із домашнього йогурту - цацикі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Часник
4 зубчики
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
1 ст. л.
Кріп 70г
20 г.
Оливки Losada Гордаль
для прикраси
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець духмяний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Огірок вимити, дрібно натерти. Щоб соус не вийшов рідким, обов'язково необхідно злити зайвий сік. Часник очистити, вимити, обсушити і дрібно порізати або пропустити через часниковий прес. Кріп вимити, обсушити. Кілька гілочок відкласти для прикраси.
02
Зелень, яка залишилася, необхідно дрібно посікти. Змішати тертий огірок, подрібнений часник і кріп. Додати йогурт, оливкову олію і винний оцет, ретельно перемішати. Приправити сіллю і меленим перцем.
03
Перед подачею на стіл соус охолодити, викласти в піали, прикрасити оливками і гілочками кропу. Цацикі подавати до столу зі злегка підсмаженим хлібом піта, порізаним на смужки, а також до страв із м'яса і птиці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)