
Шоколадно-апельсиновий хліб
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл.
Борошно пшеничне вищий гатунок
550 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
2,5 ч. л.
Какао-порошок Аромікс 100г
50 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Цедра апельсина Банка Спецій 90г
1 ч. л.
Спеція Кориця мелена
0,5 ч. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
50 мл.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Етапи приготування
01
У миску висипати дріжджі, залити теплу воду, ретельно перемішати.
02
Окремо змішати борошно, какао-порошок, цукор, цедру, корицю і сіль. Руками перемішати. Додати нарізане розм'якшене вершкове масло, після влити молоко, додати яйце і дріжджі.
03
Вимісити тісто. Змастити миску маслом, покласти в неї тісто, кілька разів перемішати в мисці його, щоб тісто ретельно покрилося маслом.
04
Накрити миску рушником зверху, поставити в тепле місце на 1 годину.
05
Викласти тісто у змащену форму для випікання. Змастити зверху хліб рослинною олією, накрити рушником, залишити на 1 годину в теплому місці.
06
Духовку розігріти до 190°C. Поставити форму в духовку, відразу ж зменшити температуру до 180°C, дістати через 30-40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)