
Салат із лосося з морквою і авокадо
Легкий, смачний і корисний варіант рибного салатику, основу якого складає всіма відомий морський мешканець – лосось. Він вважається однією з найцінніших і корисних червоних риб у світі, тому цей океанічний делікатес обов'язково повинен бути присутнім у Вашому раціоні. Ніжне, дієтичне, але досить калорійне м'ясо лосося чудово поєднується зі стиглими фруктами, особливо – з ароматним авокадо. Не дивлячись на те, що цей екзотичний для нас мексиканський плід можна купити практично в будь-якому супермаркеті, закуски з авокадо ще не встигли стати для нас буденними і вже точно не встигнуть набриднути. Якщо бажаєте здивувати гостей цікавою комбінацією смаків, приготуйте цей салат – не прогадаєте.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лосось шматок охолоджений
200 г.
Авокадо 500г
1 шт.
Морква
120 г.
Салат Vita Verde Яскравий 120г
40 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
25 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Лосось відварити і розібрати на шматочки. Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками.
02
Моркву помити, очистити, натерти на тертці для моркви по-корейськи. Салат помити, просушити, нарвати руками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати олію і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)