
Салат з печінкою тріски
З печінкою тріски можна приготувати величезну різноманітність страв, проте найпопулярнішими вважаються салати. Вони можуть бути простими і більш складними, приготованими з безлічі інгредієнтів, як в запропонованому рецепті. Перед додаванням печінки тріски в салат, щоб видалити з неї надлишок жиру, кожен шматочок обсушують на паперовій серветці. Моркву для цього салату використовують як у вареному, так і в свіжому вигляді. Огірки краще брати мариновані. Завдяки чудовим смаковим властивостям печінки тріски будь-який салат з неї можна сміливо подавати на святковий стіл.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка тріски Banga 121г
250 г.
Картопля фасована
400 г.
Морква
200 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
4 шт.
Огірки мариновані Aro 3л
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити картоплю і моркву до готовності.
02
Картоплю нарізати кубиками.
03
Моркву почистити і натерти на середній тертці.
04
Яйця відварити і натерти на середній тертці.
05
Огірки нарізати кубиками.
06
З печінки тріски злити олію, печінку розім'яти виделкою.
07
Все перемішати. Посолити. Заправити майонезом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)