
Салат з тунця і фенхеля по-тосканськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
5 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
3,5 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Естрагон бокс 50г
1,5 ст. л.
Петрушка 70г
1,5 ст. л.
Стебло селери
1,5 шт.
Цибуля червона
0,5 шт.
Перець зелений фасований
0,5 шт.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
3,5 ст. л.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
за смаком
Етапи приготування
01
Вилити в миску оливкову олію і лимонний сік, додати сіль, перець, естрагон і петрушку. Перемішати.
02
Окремо в мисці змішати тунець з подрібненим фенхелем, селерою, цибулею, перемішати. Додати приготовану заправку (залишити трохи заправки).
03
Листя салату порізати смужками, додати до заправки, яка залишилася.
04
Викласти на тарілку листя салату в заправці, викласти зверху рибну суміш. Прикрасити нарізаним перцем та маслинами з помідорами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)