
Салат з виноградом, куркою і сиром
Яке ж святкове застілля без такої закуски як салат? Вашій увазі простий і швидкий рецепт смачного і ситного салату, який прикрасить Ваш стіл завдяки своїй оригінальній подачі. Салат викладається шарами і за зовнішнім виглядом, формою і кольором нагадує величезне гроно виноградної лози. Ім'я цього салату – «Тіффані». Чому це красиве жіноче ім'я лягло в основу назви страви – історія замовчує. Особливість салатику в незвичайному на перший погляд, але дуже гармонійному поєднанні ніжного курячого м'яса і кисло-солодкого винограду. Завдяки цієї вдалої комбінації салат виходить цікавим на смак, соковитим і делікатним. Замість вареної курячої грудки можете використовувати копчену.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Виноград
200 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
200 г.
Піца Курка-ананас
400 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Виноград помити і розрізати на половинки. Сир натерти на крупній тертці. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
02
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
03
Всі інгредієнти викласти шарами. Додати майонез.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)