
Салат з куркою і манговою заправкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
440 г.
Манго велике, шт
200 г.
Салат Vita Verde Яскравий 120г
120 г.
Редис
40 г.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
300 г.
Мандарин
120 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
10 мл.
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати скибочками. Салат помити, просушити, нарвати руками. Очистити мандарини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок.
02
Помідори помити, розрізати на половинки. Редис помити і нарізати тонкими скибочками. Манго помити, очистити, видалити кісточку. Покласти м'якоть манго в блендер, додати олію, оцет і довести до однорідного стану. Всі інгредієнти з'єднати, додати соус і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)