
Рулет із телятини
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Спаржа зелена 250г
8 шт.
Ковбаса Самобранка Теляча варена
4 шт.
Сир Справжній сир Голландський 50%
4 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
2,5 ст. л.
Масло вершкове домашнє
3 ст. л.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
3 ст. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Обрізати нижні кінці спаржі. Довести до кипіння воду в каструлі, опустити стебла спаржі на 3 хвилини у воду. Після чого витягнути спаржу, зберегти 3 ст. л. відвару.
02
Покласти м'ясо між двома шарами харчової плівки, відбити, форма м'яса повинна бути прямокутною. Присипати сіллю.
03
На кожен шматок м'яса викласти шматок ковбаси і сиру, додати також по 2 стебла спаржі. Згорнути рулетом, закріпити ниткою.
04
У мисці змішати борошно з сіллю і перцем, перемішати. Обваляти м'ясні рулети в цій суміші.
05
Розігріти сковороду, покласти 2 ст. л. вершкового масла і налити 1 ст. л. рослинної олії. Викласти м'ясні рулети на сковороду, обсмажувати протягом 12-15 хвилин, постійно перевертаючи.
06
У невелику каструлю влити вино, покласти вершкове масло, яке залишилося, відвар зі спаржі, який залишився, довести суміш до кипіння, при подачі залити цим соусом м'ясні рулети.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)