
Риба по-каталонськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тріска
800 г.
Вино Bastida Me Gusta біле 0,75л
250 мл.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 мл.
Часник
3 зубчики
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
3 ст. л.
Кріп 70г
1 пучок
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу очистити від лушпиння, нутрощів, відрізати плавники і голову. Потім на тулубі риби ножем зробити косі надрізи з обох сторін.
02
Натерти тушку сіллю і перцем (також всередині).
03
Помідори промити, зробити невеликі надрізи на поверхні і опустити на хвилину-дві в гарячу воду. Потім відразу опустити їх у холодну воду і акуратно зняти шкірку.
04
Часник очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Помідори також подрібнити. Зелень дрібно посікти.
05
Для начинки необхідно змішати часник, помідори і зелень.
06
У деко налити біле вино і олію. Викласти в нього рибу, а зверху викласти начинку і присипати панірувальними сухарями.
07
Розігріти духовку до 200°С. Поставити в неї деко і випікати близько 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)