
Рулети з картоплі з тунцем та майонезом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Vita Verde Яскравий 120г
100 г.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Салат Calvo з тунця 150г
250 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
175 мл.
Масло вершкове домашнє
40 г.
Картопля фасована
1,5 кг.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Молоко підігріти. Злити з картоплі воду і зробити пюре, додавши молоко і масло (20 г.).
02
З тунця злити рідину і розім'яти виделкою. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Змішати помідори, тунець і майонез. Салат помити і просушити.
03
На стіл покласти шматок харчової плівки. На плівку укласти картоплю, розрівняти, щоб вийшов шар близько 1-1,5 см. На картоплю укласти помідори з тунцем і обережно загорнути все плівкою в рулет (як при приготуванні суші).
04
Духовку розігріти до 180°C градусів. Викласти рулет на деко, змащене вершковим маслом. Полити рулет розтопленим вершковим маслом і запікати близько 15 хвилин. Порізати рулет на шматочки і викласти на листя салату.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)