
Піца з інжиром і фундуком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
400 г.
Інжир сушений
4 шт.
Фундук
50 г.
Крем-сир Cheeson з блакитною пліснявою 150г
150 г.
Часник
1 зубчик
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Помідори рожеві фасовка
6 шт.
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Часник порубати і обсмажити на оливковій олії. Додати помідори, нарізані кубиками, 1 ст. л. рубленого чебрецю. Тушкувати під кришкою 5 хвилини.
02
Сир з блакитною пліснявою розкришити, інжир нарізати часточками. Духовку нагріти до 220°С.
03
Листкове тісто розділити на 2 частини і кожну розкачати.
04
На отримані коржі викласти приготований томатний соус, розкласти часточки інжиру, посипати очищеним фундуком та розкришеним сиром. Випікати в духовці 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)