
Морквяні сирники
Морквяні сирники - поживна і в той же час дуже корисна страва. Крім цього виграшні переваги цього рецепта - простота і мінімум часу на приготування. Корисність його основних інгредієнтів: кисломолочного сиру і моркви ні в кого не викликає сумнівів. Ці сирники, безсумнівно, сподобаються тому, хто стежить за своєю фігурою або просто є прихильником здорового харчування. Для приготування морквяних сирників можна використовувати сиру або злегка відварену моркву або ж морквяний жмих, який залишився після приготування морквяного соку. Ви не в захваті від смажених страв? Запечіть морквяні сирники в духовці.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
2 шт.
Сир кисломолочний 9%
250 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Борошно 7 1кг
4 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву натерти на дрібній тертці.
02
Кисломолочний сир розім'яти виделкою або протерти через сито. Перемішати всі інгредієнти. З отриманої маси зліпити сирники і обваляти з двох сторін у борошні.
03
Обсмажити сирники на сковороді на слабкому вогні на соняшниковій олії до золотисто-коричневої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)