
М'ятне печиво
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
100 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г
М'ята свіжа пучок 50г
30 г (велика жменя)
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Масло залиште для розм'якшення при кімнатній температурі.
02
Листя м'яти разом з цукром подрібніть блендером.
03
З'єднайте розм'якшене вершкове масло і м'ятний цукор, перемішайте
04
У цю масу просійте борошно, перемішайте.
05
Додайте яйце і вимісіть тісто до однорідності (можна робити це руками).
06
Отримане тісто ненадовго помістіть в холодильник.
07
Тим часом духовку розігрійте до 180°C.
08
З тіста скачайте ковбаску і наріжте її на кружечки.
09
Противень застеліть папером для випічки і викладіть на нього печиво.
10
Випікайте в розігрітій духовці близько 20 хвилин - до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)