
Макарони з капустою романеско
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Pantanella Filini 500г
500 г
Капуста Романеско
500 г
Часник
1 голівка
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
100 г
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Макарони (можна взяти будь-які за смаком) відваріть у великій кількості води, точно дотримуючись часу, вказаного на упаковці.
02
Качан романеско розділіть на суцвіття (не дуже дрібні) і приблизно 10 хвилин відварюйте у киплячій підсоленій воді. Злийте воду та обсушіть суцвіття.
03
Голівку часнику розділіть на зубчики і обсмажте їх, помішуючи, у розігрітій рослинній олії кілька хвилин.
04
Додайте на скороводу суцвіття романеско та просмажте кілька хвилин до готовності.
05
Підсмажену капусту з'єднайте з макаронами, добре перемішайте.
06
На терці натріть сир (найкраще підійде пармезан)
07
Сервіруйте романеско з макаронами по тарілках, посипте сиром та подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)