
Куглоф
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
500 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Родзинки
100 г.
Мигдаль
40 г.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
50 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
75 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Коньяк перелити в невелику чашку і замочити в ньому родзинки. Коньяк повинен повністю покрити родзинки.
02
100 мл. молока нагріти до теплого стану і замочити в ньому дріжджі. Потім додати 100 г. борошна, добре перемішати і поставити в тепле місце, щоб тісто підійшло.
03
Борошно, що залишилося просіяти через сито.
04
Потім потрібно замісити тісто, для цього змішати просіяне борошно, сіль, цукор, яйця, приблизно 100 г. вершкового масла, нарізане шматочками і молоко, що залишлося.
05
До тіста додати опару і прибрати його в тепле місце приблизно на 1 годину.
06
Поки тісто підходить, родзинки витягнути з коньяку і обсушити.
07
Також потрібно очистити від лушпиння мигдаль.
08
Після чого обсушені родзинки підмішати в тісто.
09
Дно форми для випікання (форма повинна бути у вигляді рельєфної корони) змастити вершковим маслом і викласти його мигдалем.
10
Зверху викласти тісто і поставити форму в розігріту до 180°С духовку приблизно хвилин на 50.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)