
Кордон блю
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сир Пирятин Парменталь твердий строк дозрівання 2 місяці 40% 160г
150 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
150 г.
Куряче філе Алан варено-копчене
4 шт.
Лимон
1 шт.
Масло вершкове домашнє
1,5 ст. л.
Карі Carmencita 40г
1 ч.л.
Сухарі панірувальні
1/2 ст.
Часник
1 зубчик
Етапи приготування
01
Кожне філе розрізати вздовж на дві частини. Застелити харчовою плівкою і злегка відбити до товщини 1 см. Полити лимонним соком, накрити плівкою і поставити в холодильник на 30 хвилин.
02
Сир нарізати невеликими прямокутниками, шинку - тонкими скибочками. Куряче філе посолити і поперчити. Покласти на кожне по скибочці шинки і сиру, загорнути в рулет, скріпити шпажкою або зубочисткою.
03
Для панірування часник очистити і роздавити. Змішати в мисці часник з розтопленим вершковим маслом. В іншій мисці з'єднати панірувальні сухарі, 1 ст. л. твердого сиру і карі.
04
Вмочити кожну котлету в підготовлене вершкове масло, потім обваляти в сухарях і викласти на змащене маслом деко швом вниз. Випікати в розігрітій до 190°С духовці 25-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів













 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)