
Каталонський крем Crema catalana
Представляємо вашій увазі рецепт крему Каталана (crema catalana). Даний крем є найголовнішим каталонським десертом. Його особливістю є те, що традиція поїдання крему 19 березня народилася в Каталонії дуже давно. Саме в цей день 19 березня в Каталонії відзначають закінчення зими і вшановують святого Йосипа, а ще цей день вважається Днем Батька. Це дуже домашня і стара традиція, яка обросла безліччю легенд. Тому сьогодні пропонуємо відчути себе гарячими каталонцями і поласувати даним десертом. Такий чудовий десерт під твердою карамельною скоринкою дуже добре поєднується з печивом або фруктами. А ще дуже добре цей десерт запивати кавою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
4 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
350 мл.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 г.
Цедра апельсина Банка Спецій 90г
1 шт.
Кориця Еко мелена 20г
2 ч. л.
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
2 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
90 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
2 г.
Етапи приготування
01
Жовтки збити з цукром.
02
Потім додати цедру 1 апельсина, корицю і крохмаль.
03
Потім потроху ввести вершки та молоко. Збити на повільній швидкості.
04
Далі влити крем у каструлю і варити до тих пір, поки він не стане щільним.
05
Процідити крем через сито, залити у форми для крему і поставити в холодильник.
06
Посипати крем цукром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)