
Картопляне пюре зі шпинатом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
600 г
Шпинат пучок 100г
300 г
Часник
1 зубчик
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
1 ст.л.
Масло вершкове домашнє
20 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Спеція Горіх мускатний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю очистіть і відваріть до готовності в підсоленій воді.
02
Злийте воду і зробіть з картоплі пюре, додавши вершкове масло, за допомогою товкачика або блендера.
03
Якщо ви використовуєте заморожений шпинат, розморозьте його. Листя свіжого шпинату промийте, дайте стекти воді.
04
У сковороді розігрійте олію. Часник наріжте на тонкі часточки і обсмажте.
05
Потім до часнику додайте шпинат і тушкуйте, постійно помішуючи, на слабкому вогні до в'янення всього листя.
06
Після шпинатну масу подрібніть блендером.
07
З'єднайте картопляне пюре і шпинатну масу, перемішайте. Щоб довести пюре до потрібної вам густоти, розбавте його молоком.
08
Додайте спеції і сіль за смаком, ще раз добре перемішайте. Подавайте як гарнір або як окрему страву.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)