
Карамелізовані банани з ромовим соусом і горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
50 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
2 ст. л.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
0,5 ч. л.
Банани SantaVita сушені 100г
4 шт.
Апельсини 1кг
1 шт.
Ром Pott 54% 0,7л
1 ст. л.
Волоський горіх
2 ст. л.
Морозиво Лімо Velvet Ванільне 75г
за смаком
Етапи приготування
01
Поставити на середній вогонь сковороду, додати в неї масло, висипати цукор і мускатний горіх, готувати протягом 1 хвилини, до повного розчинення цукру.
02
Додати в сковороду банани, нарізані уздовж навпіл, зрізом вниз, готувати протягом 2 хвилин.
03
Викласти банани з сковороди на тарілку.
04
До суміші на сковороді додати цедру апельсина і апельсиновий сік. Готувати протягом 2 хвилин, до консистенції сиропу. Влити ром. Перемішати.
05
Полити банани на тарілці соусом, посипати товченими горіхами, додати морозиво.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)