
Яблучний самбук
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1 кг
Цукор Ваш Цукор 10кг
0,5 склянки
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Желатин Добрик 15г
15 г
Етапи приготування
01
Замочіть желатин в 150 мл холодної кип'яченої води і залиште на той час, який зазначено на упаковці.
02
Духовку розігрійте до 200°C.
03
Тим часом яблука очистіть, розріжте навпіл і видаліть серцевину.
04
Противень застеліть фольгою, викладіть на нього яблука, зверху накрийте ще одним листом фольги. Щільно накрийте яблука фольгою і випікайте в духовці до тих пір, поки вони не стануть м'якими - близько 40 хвилин.
05
Желатин доведіть до кипіння і відразу зніміть з вогню (ні в якому разі не кип'ятіть). Остудіть.
06
Запечені яблука остудіть і протріть їх через сито.
07
До отриманого яблучного пюре покладіть цукор і збийте все 2-3 хвилини.
08
Яйця добре промийте з содою і розділіть на жовтки і білки (жовтки нам не знадобляться).
09
Білки з'єднайте з яблучним пюре і збивайте до тих пір, поки маса не збільшиться в об'ємі в 2-3 рази.
10
Потім введіть желатин і збивайте ще 5-7 хвилин.
11
Отриману масу розкладіть у креманки або інший посуд, в якій ви будете подавати самбук, і поставте в холодильник до застигання (на це піде 3-4 години).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)