
Грецька картопляна закуска з мигдалем і часником
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
340 г.
Мигдаль
50 г.
Сухарі панірувальні
100 г.
Часник
3 зуб.
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл.
Лимон
40 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180°C. Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і зробити з картоплі пюре.
02
Мигдаль і сухарі викласти на деко. Поставити в духовку на 10 хвилин і підсмажити. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
03
У блендері подрібнити сухарі, мигдаль, часник. Додати воду, лимонний сік і сіль. Додати в блендер пюре і оливкову олію. Ще раз подрібнити блендером до однорідної консистенції. Охолодити закуску, подавати з крекерами або чіпсами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)