
Глазурований лосось з медом і гірчицею
М'ясо лосося вважається делікатесом, але при цьому цілком доступно. Це та риба, смак якої зазвичай подобається навіть тим, хто іншу рибу просто не любить. Смак у неї дуже м'який та ніжний. Із лосося можна приготувати багато смачних і корисних страв: від простих до екзотичних. Лососину можна запікати, смажити, тушкувати, варити. Запропонований рецепт "Глазурований лосось з медом і гірчицею" - цікавий варіант приготування філе лосося. Покрите медово-гірчичною сумішшю і приготоване на грилі філе лосося після першого ж приготування надовго увійде в список святкових страв Вашої родини.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе Лосося (Сьомги) №2
700 г.
Часник
1 шт.
Гірчиця Руна Французька зерниста 210г
3 ст. л.
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Оцет яблучний Borges 250мл
0,5 ч. л.
Насіння кмину Carmencita мелене 47г
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти сковороду-гриль, змастити трохи оливковою олією.
02
Рибу ретельно просушити від вологи, натерти сіллю.
03
У мисці розтовкти часник і сіль, після додати гірчицю, мед, оцет, насіння кмину і перець. Ретельно перемішати.
04
Змастити рибу медовою заправкою, обсмажувати на сковороді протягом 12-15 хвилин, до готовності. Після викласти на тарілку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)