
Квасолевий суп із чилі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля червона Верес 200г
175 г.
Вода негазована Аквуля 2л
1,25 л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Морква
175 г.
Часник
2 шт.
Перець чилі червоний
0,5 шт.
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
1 л.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Стебло селери
2 шт.
Петрушка 70г
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Квасолю замочити в холодній воді на ніч. Злити воду, залити свіжу холодну воду в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, варити 10 хвилин. Зменшити вогонь, накрити кришкою зверху, варити протягом 2 годин.
02
Моркву і цибулю нарізати, часник подрібнити. Перець очистити від насіння, нарізати.
03
Влити бульйон в каструлю з квасолею, висипати овочі, довести до кипіння, накрити кришкою, варити протягом 30 хвилин.
04
Вийняти з каструлі половину овочів з бульйоном, перелити в чашу блендера, подрібнити до стану пюре. Повернути пюре в каструлю.
05
Помідори очистити від шкірки, для цього зробити надріз хрестоподібний, покласти на 10 хвилин в миску з окропом, після зняти шкірку, нарізати. Селеру також нарізати.
06
Додати в каструлю помідори і селеру. Тушкувати 10-15 хвилин, до м'якості селери, при необхідності додати воду або бульйон. Додати сіль і перець за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)