
Салат із курки з шампіньйонами і болгарським перцем
Пропонований варіант салату – чудовий приклад як із простого набору інгредієнтів можна швидко і без особливих турбот здивувати рідних смачним, поживним і оригінальним обідом. Ніжне, але злегка сухувате куряче філе ідеально поєднується зі смаженими грибами печерицями та вареними яйцями. Особливу пікантність додає солодкий болгарський перчик. Для більшої яскравості кольору і ефектності рекомендуємо використовувати червоний, жовтий і зелений сорти перцю. Кожен з них має свій, характерний смак, який гармонійно «впишеться» в загальну смакову композицію салату. Не бійтеся експериментувати і замініть, наприклад, смажені гриби на мариновані. Несподівані смакові відчуття, які Ви отримаєте, запам'ятаються надовго.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
400 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Печериці Королівські свіжі
300 г.
Перець зелений фасований
150 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
Печериці помити, нарізати кубиками й обсмажити. Солодкий перець помити і нарізати кубиками або скибочками. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)