
Олів'є із креветками
Салат "Олів'є" став легендою в радянський час. Без нього на обходився жоден бенкет. А що вже говорити про свято Новий Рік в радянський час. Готувати салат "Олів'є" тридцять першого грудня стало вже доброю старою радянською традицією. А між іншим, назву свою салат отримав на честь свого творця, шеф-кухаря Люсьєна Олів'є. Він створив у Москві на початку 60 -х років XIX століття ресторан паризької кухні «Ермітаж». І свій шедевр, салат "Олів'є", він створював саме в Москві, підлаштовуючись під кулінарні смаки москвичів того часу. Ось така от історія у цього салату. Рецептів салату "Олів'є" з тих пір розвелося чимало. Сьогодні ми вам пропонуємо поекспериментувати і приготувати салат "Олів'є" з креветками.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки варені
150 г.
Картопля фасована
2 шт.
Морква
1 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Огірки мариновані Aro 3л
8 шт.
Горошок Bonduelle зелений консервований 200г
100 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1 кг.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Креветки варити до готовності, почистити. Картоплю і моркву варити, не очищаючи. Яйця зварити вкруту.
02
Картоплю, огірки, яйця і моркву почистити і порізати невеликими кубиками. Яблука натерти на крупній терці. Все змішати і додати горошок.
03
Посолити, поперчити, заправити майонезом за смаком. Добре перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)