
Риба з картоплею, запечена "в рукаві"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
700 г
Цибуля
150 г
Зелень мікс 100г
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
2 ст.л
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Приправа Ласочка Пава приправа для риби 30г
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку разігрійте до 180°C
02
Картоплю очистіть і наріжте досить великими шматками.
03
Цибулю наріжте півкільцями.
04
Зелень дрібно посічіть.
05
З'єднайте картоплю, цибулю, зелень. Посоліть, поперчіть і добре перемішайте.
06
Заправте майонезом (його можна додати більше до смаку) і ще раз добре перемішайте.
07
Рибу промийте, якщо необхідно, очистіть від нутрощів і наріжте на шматки середнього розміру. Посоліть, поперчіть, посипте приправою для риби або будь-якими іншими спеціями за смаком.
08
Покладіть рибу і картоплю в рукав для запікання, помістіть в розігріту духовку і випікайте близько 1 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)