
Пиріг мисливський з лісовими грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Масло вершкове домашнє
130 г.
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл.
Борошно пшеничне вищий гатунок
120 г.
Яйце куряче С0 1шт
5 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 10% 125г
90 мл.
Зелень мікс 100г
за смаком
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
1 ст. л.
Суміш лісових грибів Боровичок різані сушені 50г
450 г.
Етапи приготування
01
У невеликій каструлі змішати молоко і воду, додати 110 г. вершкового масла. Поставити на вогонь, посолити і поперчити за смаком. Всипати борошно, перемішати до однорідної консистенції.
02
Розігріти духовку до 200ºС. Застелити деко для випікання харчовим папером.
03
Остудити тісто в каструлі, після чого перекласти в чашу блендера, почати збивати, поступово додаючи по одному яйцю. Одне яйце залишити для змазування. Додати в тісто тертий сир і перець.
04
За допомогою кулінарного мішка, видавити тісто на деко по спіралі. Змастити зверху збитим яйцем. Випікати в духовці 40 хвилин до золотистого кольору.
05
Цибулю очистити і подрібнити. Обсмажити на розігрітій сковороді з вершковим маслом. Нарізати гриби, всипати до цибулі на сковороду, готувати до м'якості грибів, додати сіль і перець за смаком. Помішуючи, додати в сковороду вершки і гірчицю. Готувати 2 хвилини, після чого зняти з вогню.
06
Дістати тісто з духовки, викласти грибну начинку на корж тіста.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)