
Морозиво з коричневого цукру з бальзамічним оцтом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
300 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
300 мл.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
150 г.
Яйце куряче С0 1шт
6 шт.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
100 мл.
Етапи приготування
01
Поставити каструлю на вогонь, налити молоко і вершки, всипати 100 г. цукру. Витягнути з ванілі насіння, в каструлю покласти стручок. На середньому вогні довести до кипіння, варити до розчинення цукру.
02
У мисці збити яєчні жовтки з 50 г. цукру. Обережно додавати суміш з каструлі в збиті жовтки, при цьому не перестаючи збивати. Перелити загальну суміш у каструлю, поставити на вогонь, довести до температури 80ºС, поки суміш не загусне, варити протягом 3 хвилин.
03
Перелити в ємність, яку поставити в миску із холодною водою (можна додати лід). Помішуючи, остудити протягом 15 хвилин. Накрити зверху плівкою, поставити в холодильник на ніч, кілька разів при цьому перемішуючи суміш.
04
Налити бальзамічний оцет у каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, варити протягом 6 хвилин, обсяг повинен зменшитися до 2 ст. л. Остудити. Вмішати сироп в морозиво, перемішати кілька разів. Прибрати знову в холодильник на 6 годин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)