
Креветки з текілою, вершками і зеленою цибулею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки очищені варено-морожені 31/50
600 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Текіла Ouroboros 38% 0,7л
100 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
150 мл.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
2 шт.
Спеція Перець чорний мелений
0,75 ч. л.
Етапи приготування
01
Покласти в миску креветки, насипати сіль і перець, ретельно перемішати.
02
Розігріти на середньому вогні сковороду, покласти вершкове масло, викласти на сковороду креветки, обсмажити до рожевого кольору, протягом 3-5 хвилин.
03
Зменшити вогонь, налити в сковороду текілу, підпалити. Кілька разів струснути сковороду, щоб вщухло полум'я.
04
Прибрати сковороду з вогню, додати в неї вершки, перемішати з креветками, всипати дрібно нарізану зеленуй цибулю. Подавати креветки гарячими, як гарнір використовувати рис.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)