
Італійський томатний соус
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Орегано Auchan 20г
1 ст. л.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
800 г.
Паста томатна Чумак 25% 300г
2 ст. л.
Помідори рожеві фасовка
4 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Часник
2 зуб.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно розігріти у великій каструлі олію, додати до неї попередньо нарізану цибулю і роздавлений часник. Готувати все приблизно 8 хвилин.
02
Потім додати сухе орегано, нарізати консервовані помідори, додати їх в соус. А потім покласти томатну пасту та цукор. Тушкувати отриману суміш 20 хвилин. Соус повинен загуснути.
03
В цей час очистити свіжі помідори від шкірки і насіння, додати їх в соус. Готувати ще 2 хвилини.
04
Приправити сіллю і меленим чорним перцем і подавати з макаронами або покривати соусом основу для піци.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)